Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@14:44:40 GMT

تالار بورس سرخ پوش ماند

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۸۲۱۱

تالار بورس سرخ پوش ماند

سومین روز کاری بورس در هفته جاری با ریزش ۱۰۱۳۶ واحد ریزش در ارتفاع یک میلیون و ۵۱۲ هزار واحد قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، امروز (دوشنبه 17 آذر) شاخص کل بورس در ابتدای معاملات سومین روز کاری خود در هفته جاری با ریزش 2076 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 521 هزار واحدی قرار گرفت و در ادامه روز این روند ادامه داشت تا جایی که سومین روز کاری بورس در هفته جاری با ریزش 10136 واحد ریزش در ارتفاع یک میلیون و 512 هزار واحد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر اساس جدول معاملاتی روز جاری بورس شاخص قیمت «وزنی - ارزشی»  با 2650 واحد کاهش معادل 0.67 درصد به 395 هزار و 671 واحد، شاخص کل «هم وزن» با 785 واحد افزایش معادل 0.18 درصد به 442 هزار و 867  واحد، شاخص قیمت «هم وزن» با 514 واحد افزایش معادل 0.18 درصد به 289 هزار و 997 واحد، شاخص آزاد شناور با 7647 واحد کاهش معادل 0.37 درصد به 2 میلیون و 64 هزار و 895 واحد، شاخص بازار اول با 5667 واحد کاهش معادل 0.51 درصد به یک میلیون و 110 هزار و 338 واحد و شاخص بازار دوم با 26714 واحد کاهش معادل 0.87 درصد به 3 میلیون و 47 هزار و 849 واحد رسید.

 

بر اساس جدول نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل بورس صبح امروز نمادهای فولاد با 950، تاپیکو با 885، وبملت با 679، وتجارت با 622 واحد افت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند. صبح امروز نمادهای خساپا – سايپا، شستا - سرمايه گذاري تامين اجتماعي، خگستر - گسترش‌سرمايه‌گذاري‌ايران‌خودرو، خودرو - ايران‌ خودرو، وتجارت - بانك تجارت، آبادا - توليد نيروي برق آبادان و شپنا - پالايش نفت اصفهان در صدر لیست نمادهای پربیینده بورس قرار داشتند.

 

بنابراین گزارش در پایان معاملات امروز نمادهای تاپیکو، فولاد، کگل، کچاد، خودرو، وغدیر و وامید به ترتیب با 1358، 1267، 1090، 925، 914، 909، 879 واحد ریزش بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند. در پایان معاملات امروز نمادهای وتجارت - بانك تجارت، خودرو - ايران‌ خودرو، شستا - سرمايه گذاري تامين اجتماعي، خساپا – سايپا، خگستر - گسترش‌سرمايه‌گذاري‌ايران‌خودرو، غزر - صنعتي زر ماكارون و وبصادر - بانك صادرات ايران در صدر لیست نمادهای پربیینده بورس قرار داشتند و به این ترتیب، در پایان معاملات روز جاری بورس 2 میلیون و 566 هزار نوبت معاملاتی به ارزش 204 هزار و 74 میلیارد تومان در بورس معامله شد.

 

یادآور می شود: روز گذشته (یکشنبه 16 آذر) رشد 32429 واحدی شاخص کل بورس در پایان دومین روز کاری در هفته جاری این نماد را به ارتفاع یک میلیون و 523 هزار واحدی قرار داد. بر اساس جدول معاملاتی روز گذشته بورس شاخص قیمت «وزنی - ارزشی»  با 8480 واحد افزایش معادل 2.14 درصد به 398 هزار و 321 واحد، شاخص کل «هم وزن» با 10202 واحد افزایش معادل 2.36 درصد به 442 هزار و 67  واحد، شاخص قیمت «هم وزن» با 6680 واحد افزایش معادل 2.36 درصد به 289 هزار و 473 واحد، شاخص آزاد شناور با 36220 واحد افزایش معادل 1.78 درصد به 2 میلیون و 72 هزار و 452 واحد، شاخص بازار اول با 25075 واحد افزایش معادل 2.30 درصد به یک میلیون و 116 هزار و 32 واحد و شاخص بازار دوم با 60791 واحد افزایش معادل 2.02 درصد به 3 میلیون و 74 هزار و 459 واحد رسید.

 

بنابراین گزارش در پایان معاملات روز گذشته نمادهای شستا، فارس، خودرو، شپنا، کگل، فولاد و پارسان به ترتیب با 2657، 1634، 1359 1352، 1288، 1239، 1057 واحد رشد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشتند. در پایان معاملات روز گذشته نمادهای خودرو - ايران‌ خودرو، شستا - سرمايه گذاري تامين اجتماعي، شپنا - پالايش نفت اصفهان، وتجارت - بانك تجارت، فولاد - فولاد مباركه اصفهان، شتران - پالايش نفت تهران و حكشتي - كشتيراني جمهوري اسلامي ايران در صدر لیست نمادهای پربیینده بورس قرار داشتند و به این ترتیب، در پایان معاملات روز گذشته بورس یک میلیون و 963 هزار نوبت معاملاتی به ارزش 159 هزار و 21 میلیارد تومان در بورس معامله شد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرابورس معاملات بورس بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!